Ndërlidhjet

SHKUP


Kuvendi i Maqedonisë do të votojë nesër për Qeverinë e kryeministrit, Hari Kostov dhe programin qeveritar. Kabineti Kostov nuk do të ketë ndryshime sa i përket posteve ministrore sipas partive politike në koalicionin qeveritar, me përjashtim të postit që ka mbajtur kryeminsitri i emëruar Kostov, post i cili do mbahet nga SiljanaVramovski. Ndryshimet në kabinetin qeveritar erdhën pas fitores në zgjedhjet presidenciale të ish kryeministrit Branko Cërvenkovski.
XS
SM
MD
LG