Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës Karla Dell Ponte fillon sot një vizitë pesëditëshe në Bosnje dhe Kroaci për t'u takuar me liderët lokalë dhe me viktimat e luftërave në dy ish republikat jugosllave.
Del Ponte në Banja Llukë do t'i takojë liderët serbë të e Bosnjes të cilët shpesh i ka akuzuar se po i strehojnë të akuzuarit për krime lufte.
Del Ponte do të udhëtojë në Kroaci të enjten.
XS
SM
MD
LG