Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministri i Ekonomisë dhe Financave në Qeverinë e Kosovës Ali Sadriu premtoi se do të sigurohet shuma prej 11 milionë eurosh për sanimin e dëmeve të shkaktuara gjatë trazirave të marsit. Sigurimi i mjeteve, sipas tij, do të bëhet nga procesi i rishikimit të buxhetit pas periudhës gjashtëmujore, nga granti i Bankës Botërore për zhvillimin instuticional të Kosovës dhe nga burime të tjera.
XS
SM
MD
LG