Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësues të OSBE-së dhe të Sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve bënë të ditur se ka filluar certifikimi i subjekteve politike, të cilat dëshirojnë të garojnë në zgjedhjet parlamentare të vjeshtës. Aplikacionet duhet të dorëzohen deri më 24 qershor. Adnan Merovci, drejtor ekzekutiv i Sekretariatit të Komisionit Qendror Zgjedhor, tha se do të bëhen të gjitha përpjekjet për të vazhduar traditën e zgjedhjeve të mira.
XS
SM
MD
LG