Ndërlidhjet

LONDËR


"Terroristëve dhe fanatikëve duhet t'u themi se nuk do të mund të na ndalin", deklaroi kryeministri britanik Tony Blair me rastin e zgjedhjes se qeverisë sw re në Bagdad:
"S'ka aspak dyshim se populli i Irakut, po t'i jepet rasti, dëshiron një qeveri demokratike. Dhe sot është qeveria e parë më përfaqësuese, që Iraku nuk e ka pasur për shumë e shumë vite", tha Blair.
XS
SM
MD
LG