Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Anan pranoi vështirësitë në zgjedhjen e qeverisë së përkohshme të Irakut, po tha se vendi tash ka bërë një hap të madh drejt rifitimit të sovranitetit. Ai lavdëroi përpjekjet e të dërguarit të tij Lakhdar Brahim për krijimin e qeverisë së re.
"Ne të gjithë e dimë se procesi nuk ishte i përsosur dhe se ishte një mjedis i vështirë, por në këto rrethana mendoj se z. Brahimi ka dhënë maksimumin, " tha Anan.
XS
SM
MD
LG