Ndërlidhjet

UASHINGTON


Arabia Saudite ka vendosur të shpërbëjë disa organizma që merren me aktivitete humanitare dhe të krijojë një komision që do mbikqyrë veprimtarinë humanitare. Këto masa meren në kuadër të shtimit të përpjekjeve për t'i dhënë fund të gjitha burimeve të mundshme të financimit për terroristët.
Fondacioni al-Haramain është një nga organizmat humanitarë që do shpërbëhen, i cili ka vepruar edhe në Shqipëri dhe Kosovë.
XS
SM
MD
LG