Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian ka thënë se është "i befasuar dhe i zhgënjyer" me vendimin e Rusisë për të pezulluar importimin e prodhimit të mishit të prodhuar në BE.
Nga 1 qershori, Rusia ka refuzuar të njohë certifikatat kombëtare të BE-së për prodhimet e mishit dhe në vend të kësaj ka kërkuar nga Komisioni Evropian që të adoptojë një certifikatë të vetme për të gjitha eksportet e Bashkimit Evropian.
Komisioni Evropian ka thënë se nuk është në gjendje që ta bëjë këtë tani dhe e ka quajtur kërkeën e Rusisë plotësisht të pajustifikueshme.
XS
SM
MD
LG