Ndërlidhjet

BAGDAD


Kombet e Bashkuara e kanë zgjedhur komisionin 8-anëtarësh, i cili do të ndihmojë organizimin e zgjedhjeve të para të lira në Irak.
Zyrtarja Carina Perelli tha se komisioni është "mirë i balancuar" me anëtarë nga mbarë vendi.
Kombet e Bashkuara gjithashtu vendosën zgjedhjet të mbahen sipas mënyrës proporcionale, që rezultatet ta pasqyrojnë përbërjen etnike dhe fetare të Irakut.
XS
SM
MD
LG