Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria dhe Mali i Zi u zotuan të bashkëpunojnë në luftimin e shpërlarjes së parave dhe finansimin e terrorizmit.
Obligimi del nga Memorandumi mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, që sot u nënshkrua në Tiranë.
Të dyja palët thanë se shpërlarja e parave dhe finansimi i terrorizmit i tejkalojnë kufinjtë e shteteve dhe paraqesin kërcënim rajonal dhe global.
XS
SM
MD
LG