Ndërlidhjet

NJU JORK


Rusia ende ka rezerva lidhur me disa pjesë të rezolutës amerikano-britanike për të ardhmen e Irakut, ka thënë sot zëvendës ministri i jashtëm rus, Juri Fedorov. Duke folur për propozim tekstin e rezolutës së paraqitur nga amerikanët dhe britanikës, për mbështetjen e sovranitetit të Irakut, amabasadori i Shteteve të Bashkuara në Këshillin e Sigurimit, John Negroponte, mbrëmë vonë, pos tjerash, tha:
-Ne i kemi të gjitha arsyet të presim që propozim-rezoluta ka mbështetje të fuqishme nga anëtarët e Këshillit të Sigurimit.

Pritet që për këtë popozim – resolute do të diskutohet gjatë ditës së sotme.
XS
SM
MD
LG