Ndërlidhjet

ANKARA


Turqia ka filluar sot transmetimin e emisioneve dhe në gjuhë të tjera, përfshi dhe ato të pakicave, si pjesë e reformave për t'iu bashkangjitur Bashkimit Evropian. Radioja dhe televizioni publik po transmetojnë programe prej 30 minutash në gjuhën boshnjake, arabe, cerkeze dhe në dy dialektet kurde.
XS
SM
MD
LG