Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nesër mbahet në Prishtinë takimi i Grupit Mbështetës për Kosovën. Ky Grup përbëhet nga përfaqësues të vendeve të Grupit të Kontaktit dhe synon të përshpejtojë procesin e përmbushjes së standardeve.
Në takim do marrin pjesë përfaqësues të UNMIK-ut dhe institucioneve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG