Ndërlidhjet

STRASBURG


Këshilli i Evropës në konferencën dy ditore, që ka filluar sot në Strasburg, synon të nxisë nismat rajonale për luftimin e krimit të organizuar në vendet e Evropës Juglindore.
Projekti do finanprej 4.4 milionë eurosh. Projekti përfshin Shqipërinë, Maqedoninë, Bosnjën dhe Serbinë e Malin e Zi.
XS
SM
MD
LG