Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e Grupit Përkrahës për Kosovën kanë zhvilluar sot takime me të gjithë liderët e institucioneve dhe partive kryesore politike në Kosovë. Në takime po merr pjesë edhe shefi në dorëheqje i UNMIK-ut Harri Holkeri.
Grupi Përkrahës për Kosovën pritet që sot t'i japë vlerësimet e para për përmbushjen e standardeve nga ana e institucioneve të Kosovës.
Grupi Përkrahës për Kosovën përbëhet nga Grupi i Kontaktit, BE-ja dhe NATO.
XS
SM
MD
LG