Ndërlidhjet

VJENË


Në Bashkimin Evropian gjithnjë e më shumë shtohet mosinteresimi për unionin Serbi- Mali i Zi, dhe procesi i integrimit do të jetë shumë i ngadaltë, sepse Serbia dhe Mali i Zi kanë probleme fundamentale me të cilat duhet të përballen, ka vlerësuar eksperti i Institutit për Ekonomi Krahasuese në Vjenë Vladimir Gligorov.
Lidhur me gjasat e Serbisë dhe Malit të Zi për hyrje në Bashkimin Evropian, Gligorov ka thënë se Beogradi "ende është shumë larg nga Brukseli".
XS
SM
MD
LG