Ndërlidhjet

BAGDAD


Kryengritësit kanë sulmuar forcat irakiane të sigurisë në Falluxha duke shkaktuar 12 viktima, dhe së paku 10 të plagosur. Ndërkaq është hedhur në erë dhe një pjesë e naftësjellësit në afërsi të Kirkukut.
Në të tjera zhvillime në Irak dy partitë politike kurde po diskutojnë pjesëmarrjen në qeverinë e re. Sipas politikanëve kurdë të Irakut rezoluta e re e Kombeve të Bashkuara, e miratur mbrëmë, i lë kurdët në një pozitë të paqartë për të ardhmen.
XS
SM
MD
LG