Ndërlidhjet

PRISHTINË


Rrjeti i Aksionit për Kosovën ka organizuar sot në
një protestë të qetë para selisë së Kombeve të Bashkuara në Prishtinë, në shenjë të pakënaqësisë me ngecjet politike, ekonomike dhe sociale. Protesta është mbajtur në 5 vjetorin e miratimit të Rezolutës 1244 dhe është kërkuar që të caktohet një datë, kur Kombet e Bashkuara do t’i japin fund misionit administrues në Kosovë dhe do ta bëjnë transferin e qeverisjes te kosovarët.
XS
SM
MD
LG