Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bosnja dhe Shtetet e Bashkuara kanë nënshkruar një marrëveshje në fushën e bashkëpunimit ushtarak.
14.9 milionë dollarë ndihma do jepen për mbështetje logjistike dhe aftësimin e oficerëve të dy ushtrive të ndara të Bosnjë Hercegovinës, asaj boshnjako-kroate dhe ushtrisë së Republikës serbe të Bosnjës. Ministri i mbrojtjes, Nikolla Radovanovic ka thënë se në të ardhmen do merret një vendim mbi mundësinë e një baze ushtarake amerikane në Bosnjë.
XS
SM
MD
LG