Ndërlidhjet

PRAGË


Cekët janë të parët nga dhjetë vendet e reja anëtare të Bashkimit Evropian që po votojnë për Parlamentin Evropian.
Parlamenti Evropian do ketë 732 deputetë dhe mbi 350 milionë evropianë nga 25 vende kanë të drejtë vote.
XS
SM
MD
LG