Ndërlidhjet

LONDËR


Ministria e jashtem e Britanisë i ka rekomanduar personelit të panevojshem në Ambasadën e saj në Arabinë Saudite që nëse dëshirojnë, mund ta braktisin vendin.
Njoftimi erdhi pas vrasjes së një amerikani dhe të rrëmbimit të një tjetri në Riad. Kjo ishte vrasja e tretë e perëndimorëve brenda një jave në mbretërinë saudite.
Përgjegjësinë për këto dy raste e ka marrë përmes një deklarate ne internet, rrjeti terrorist Al Qaida.
XS
SM
MD
LG