Ndërlidhjet

STAMBOLL


Demokracia në Lindjen e Mesme është e pamënjanueshme dhe vendet islamike duhet të shohin me kujdes nevojat e tyre, ka deklaruar presidenti turk Ahmed Sezer, në takimin e 57 vendeve anëtare të Organizatës Islamike, që po zhvillohet në Turqi.
"E kemi parë se së fundi vëmendja e bashkësisë ndërkombëtare është përqëndruar në botën islame. Diskutimet e tipit se cfarë u bë gabim, nuk duhet të bëhen vetëm nga studiuesit. Kjo duhet të bëhet dhe nga udhëheqësit e këtyre vendeve, madje pa vonesë", tha presidenti turk Sezer.
XS
SM
MD
LG