Ndërlidhjet

MADRID


Fondi Monetar Ndërkombëtar do të zgjerojë rolin e tij nga organizatë mbikqyrëse e vendeve të vecanta në një strukturë mbikqyrëse për ekonominë botërore. Këto komente i ka bërë Rodrigo Rato, një nga drejtuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar, në 60 vjetorin e krijimit.
Rato kërkoi nga Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Bashkimi Evropian për të baraspeshuar rritjen ekonomike në botë.
XS
SM
MD
LG