Ndërlidhjet

PRISHTINË


Erdha në Prishtinë ta vlerësoj situatën e përgjithshme politike në Kosovë dhe ndikimin e trazirave të marsit, që pastaj t'ia përcjell sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, deklaroi Kai Eide, ambasadori i Norvegjisë në NATO.
Ai tha se në Kosovë "po fillohet një proces", duke shtuar se për këtë do të bisedojë me organizata ndërkombëtare, politikanë, shoqërinë civile dhe organizata joqeveritare.
Emri i diplomatit norvegjez Kai Eide, kohëve të fundit përmendet si shef i mundshëm i misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
XS
SM
MD
LG