Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shtylla e UNMIK-ut për Drejtësi dhe Polici njoftoi se prokurorët ndërkombëtarë janë duke u marrë me 52 raste të natyrës më të rëndë të lidhura me trazirat e marsit.
"19 nga to janë raste të vrasjeve, pastaj raste të ndezjeve të shtëpive dhe kishave të serbëve, raste ndaj organizatorëve ose liderëve të trazirave, raste të acarimit të dhunës ndëretnike dhe raste të dhunës ndaj policisë”, ka thënë Neeraj Singh, zëdhënës i Shtyllës së Parë të UNMIK-ut. Për ndërlidhje me trazirat e marsit deri tash policia ka arrestuar 270 persona.
XS
SM
MD
LG