Ndërlidhjet

LONDËR


Organizata Botërore e Shëndetësisë tha se dhjetëra mijëra fëmijë në Evropë mund të shpëtojnë nëse u mundësohet uji për pije, përmirësimi i cilësisë së ajrit dhe siguria më e madhe në rrugët.
Vlerësohet se çdo vit nga shkaqet e lartpërmendura vdesin rreth 100 mijë fëmijë.
XS
SM
MD
LG