Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush tha se nuk ka justifikim për vrasjen dhe rrëmbimin e inxhinerit amerikan Paul Johnson, për të cilin, grupi i Muqrinit pretendon se i ka prerë kokën.
"Nuk ka kurrfarë justifikimi për vrasjen e tij. Për më tepër ata e vranë me gjakftohtësi. Dhe kjo do të duhej të na përkujtonte se ne duhet t'i ndjekim këta njerëz dhe t'i sjellim para drejtësisë para se t'i godasin amerikanët tjerë", tha Bush.
XS
SM
MD
LG