Ndërlidhjet

KAIRO


Celula e al-Qaidës në Arabinë Saudite sot ka konfirmuar se lideri i saj, Abdulaziz al-Moqrin dhe tre militantë të tjerë ishin vrarë në përleshjet me forcat e Arabisë Saudite në Rijad. Në një kumtesë në internet ky grup është zotuar se do ta vazhdoj luftën e shenjtë. Ky grup, që vetveten e quan al-Qaida në këtë rajon, ka marrë përgjegjësinë për një numër të vrasjeve të personave nga perëndimi, përfshirë këtu edhe rrëmbimin dhe vrasjen e amerikanit, Paul Johnson.
XS
SM
MD
LG