Ndërlidhjet

NJU JORK


Për herë të parë sot flaka olimpike arriti në Kombet e Bashkuara. Në selinë e OKB-së flakën e mori sekretari i përgjithshëm, Kofi Annan. Me këtë rast ai tha:
-Është provë e mrekullushme se kjo flakë, që simbolizon miqësinë ndërmjet Kombeve, do ta shpërndaj dritën dhe mirësinë e saj në Kombet e Bashkuara.

Në rrugën e saj nëpër botë flaka olimpike, prej 25 Marsit të këtij viti kur u nis nga Greqia, kaloi nëpër 14 qytete botërore.
XS
SM
MD
LG