Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Nëse Kosova dëshiron që t'i arrijë vlerat perëndimore dhe ato evropiane, që do të jetë një rrugë e gjatë, dhe ta shohë veten në kuadër të strukturave euro-atlantike, të gjithë duhet të kuptojnë se as KFOR-i e as bashkësia ndërkombëtare nuk do ta pranojnë dhunën apo diskriminimin etnik", ka deklaruar komandanti i KFOR-it, gjenerali Holger Kammerhoff.
Këto komente, Kammerhoff i bëri sot në një konferencë për shtyp, ku i paraqiti pikëpamjet e tij në 5-vjetorin e misionit të NATO-s në Kosovë.
XS
SM
MD
LG