Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka vendosur sot që në parim të mbështesë AKM-në për vazhdimin e privatizimit dhe hapjen e raundit të tretë të shitjes së ndërmarrjeve, me ndryshimet e propozuara nga shefi i shtyllës së katërt të UNMIK-ut, Nicholas Lambsdorff. Qeveria ka kërkuar që ndërkohë cështjet teknike për politikat operacionale të përpunohen në përcjellje të vazhdueshme të anëtarëve vendorë të bordit të AKM-së.
XS
SM
MD
LG