Ndërlidhjet

STRASBURG


Nga 1 shtatori do të jetë britaniku Terry Davis në krye të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës. Davis do të jetë në krye të këtij institucioni për një mandat 5-vjecar, pasi ka mundur sot kreun aktual Walter Schwimmer dhe estonianen Kristina Ojuland.
"Është e qartë nga shifrat se nuk kam marrë mbështetjen vetëm të socialistëve evropianë, por dhe nga grupet e tjera parlamentare, si dhe nga deputetët nga vende të ndryshme. Kjo do jetë burimi i forcës sime dhe do bëjë më të mirën për të justifikuar besimin e dhënë", tha Terry Davis.
XS
SM
MD
LG