Ndërlidhjet

ZAGREB


Gjykatat kroate janë në gjendje të trajtojnë një numër të kufizuar rastesh, që deri tani kanë qenë nën kompetencën e Gjykatës së Kombeve të Bashkuara për ish-Jugosllavinë. Kështu ka bërë të ditur kreu i misionit të OSBE-së në Kroaci, Peter Semneby. Ndërkaq kryeprokurorja Del Ponte tha se so do kërkonte që rastet e gjeneralëve Rahim Ademi dhe Mirko Norac, të vazhdojnë në Kroaci.
XS
SM
MD
LG