Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Zyrën amerikane në Prishtinë po mbahet një takim i organizuar nga Projekti për Marrëdhënie Etnike, në të cilin marrin pjesë udhëheqësit e shqiptarëve të Kosovës dhe të pakicës serbe.
Takimi kryesohet nga drejtuesi i projektit Allan Kassof, ndërsa marrin pjesë edhe shefja e Zyrës amerikane në Prishtinë Marcie Ris dhe i dërguari i Bashkimit Evropian në Kosovë Fernando Gentilini.
Temë kryesore e diskutimeve pritet të jetë krijimi i një klime të përshtatshme për të gjithë në rrafshin e marrëdhënieve ndëretnike.
XS
SM
MD
LG