Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyra amerikane në Prishtinë ka njoftuar se ka filluar programi tre vjeçar, me përkrahje të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara, për përmirësimin e efektivitetit, përgjegjësisë dhe transparencës nëpër kuvendet komunale në Kosovë. Ky program do të përqëndrohet në sforcimin e zhvillimit ekonomik, rritjen e pjesmarrjes së qytetarëve në qeverisjen lokale dhe përmirësimin e udhëheqjeve nëpër komuna.
XS
SM
MD
LG