Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyra amerikane në Prishtinë ka informuar se ka filluar programi tre vjeçar, me përkrahje të qeverisë së Shteteve të Bashkuara, për përmirësimin e efektivitetit, të përgjegjësisë dhe të transparencës nëpër kuvendet komunale në Kosovë. Është shpjeguar se ky program do të përqendrohet në forcimin e zhvillimit ekonomik, në rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në qeverisjen lokale dhe në përmirësimin e udhëheqjeve nëpër komuna.
XS
SM
MD
LG