Ndërlidhjet

BEOGRAD


Varfëria e përhapur dhe kontrolli i dobët i kufijve e kanë bërë Serbinë, një pikë kryesore transitore për trafikimin njerëzor gjatë dekadës së fundit, thuhet në një raport të publikuar sot. Ky raport, që u publikua nga OSBE-ja dhe nga grupet e Serbisë për të drejta të njeriut, kërkon që Serbia të bëjë ndryshime gjithë përfshirëse në sistemin e saj policor, juridik dhe në institucionet e tjera qeveritare, për ti luftuar grupet kriminale, që merren me trafikimin e njerëzve.
XS
SM
MD
LG