Ndërlidhjet

RIAD


Arabia Saudite ka ka ofruar amnisti për militantët islamikë në vend, nëse ata dorëzohen.
Duke folur në televizion në emër të mbretit Fahd, princi Abdullah tha se ata që dorëzohen brenda një muaji do të trajtohen sipas ligjit të Zotit.
"Ne, të gjithë atyre që i përkasin atij grupi, që ka marrë drejtësinë në duar të veta, dhe që nuk janë arrestuar në aksione terroriste, u japim një shansë që t'i khehen Zotit dhe t'i rishikojnë pozitat e tyre.
Ata që e pranojnë këtë dhe zgjedhin që të dorëzohen vullnetarisht brenda një muaji do të jenë të sigurt dhe do të trajtohen sipas ligjit të Zotit," tha princi Abdullah.
XS
SM
MD
LG