Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjatë qëndrimit të tij në Shtetet e Bashkuara, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Nexhat Daci u angazhua për kalimin e përgjegjësive nga ndërkombëtarët në instutucionet vendëse. Në këtë aspekt, siç informon zyra për shtyp e zotit Daci, ai ka kërkuar kompletimin e qeverisë me të gjitha ministritë, përveq asaj të mbrojtjes, pasi Natoja duhet të jetë përherë e pranishme në Kosovë. Nexhat Daci ka deklaruar se Unmiku tashmë është bërë i panevojshëm në Kosovë dhe se strukturat e tij nuk mund ti çojnë përpara proceset në Kosovë.
XS
SM
MD
LG