Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u duhet të fillojë të bëjë një ristrukturim gjithëpërfshirës të misionit të vet, ka deklaruar kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës Hashim Thaçi, në Kuvendin e Dytë punues të partisë.
Ndërkaq kryeministri Bajram Rexhepi ka deklaruar se Kosovës nuk i nevojiten ngjarje si ato të marsit dhe se duhet dëshmuar që koha e vrasjeve ka kaluar njëherë e përgjithmonë.
XS
SM
MD
LG