Ndërlidhjet

STAMBOLL


Udhëheqësit e vendeve anëtare të NATO-s kanë filluar takimin dy ditor në Stamboll, duke rënë dakord që në fillim për të aftësuar forcat irakiane të sigurisë dhe të zgjerojë praninë e saj në Afganistan para zgjedhjeve të shtatorit.
Lidhur me Ballkanin përmes një deklarate është thënë se NATO-ja do forcojë rolin e saj në Kosovë, derisa dyert për Shqipërinë, Maqedoninë dhe Kroacinë mbeten të hapura.
Fillimi i takimit të NATO-s është shoqëruar dhe me protesta nga grupe të ndryshme.
XS
SM
MD
LG