Ndërlidhjet

PRISHTINË


Plani për realizimin e standardeve mund të realizohet në afatin e paraparë, por kjo do të varet nga përkushtimi i institucioneve vendore, të cilat e kanë barrën kryesore në përmbushjen e tij, ka deklaruar përfaqësuesi i UNMIK-ut për standardet Carnie Ross.
Në një ligjëratë në Universitetin e Prishtinës, Ross ka thënë se sfida e këtij plani është procesi i rindërtimit të dëmeve të shkaktuara nga trazirat e marsit, si dhe hartimi i programeve të sakta për zbatimin e tyre.
XS
SM
MD
LG