Ndërlidhjet

BAGDAD


Aambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara në Irak John Negroponte, si dhe ambasadorët e Australisë dhe Danimarkës, ia prezentuan kredencialet presidentit të përkohshëm Ghazi al-Yawer, duke e shënuar kështu vendosjen e marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Irakut dhe vendeve të koalicionit.
Ndërkohë, edhe Kuvajti njoftoi se i rivendosi marrëdhëniet diplomatike me Irakun, të ndërprera prej invazionit të Irakut në vitin 1990.
XS
SM
MD
LG