Ndërlidhjet

ZAGREB


Zyrtari i lartë i Natos, Doug Bereuter tha sot se në vitin 2006, aleanca do ta përcaktoj datën e hyrjes së Shqipëisë, të Kroacisë dhe të Maqedonisë në Nato. Tri shtetet e Ballkanit, po bashkëpunojnë në përpjekjet e tyre për tu anëtarësuar në aleancën veri-atlantike. Në vitin 2003 ato, së bashku me Shtetet e Bashkuara, nënshkruan të ashtuquajturën Kartën e Agdriatikut, me shpresë se kjo gjë da ti shtoj gjasët e tyre për pranim në Nato.
XS
SM
MD
LG