Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Zyrën amerikane në Prishtinë është festuar 4 korriku festa kombwtare e Shteteve të Bashkuara.
Në ceremoninë e rastit merrnin pjesë drejtuesit më të lartë të Kosovës, përfshi presidentin Rugova, kryeministrin Rexhepi si dhe përfaqësues të partive politike e shoqërisë civile.
Shefja e zyrës amerikane Marsi Ris, mbajti dhe fjalimin kryesor, i cili kishte në qendër rolin e Teodor Rusveltit dhe bazat që ai hodhi për standardet e qeverisjes në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG