Ndërlidhjet

BAGDAD


Sabotuesit kanë sulmuar edhe një herë infrasturkturën e naftës në Irak, duke e dëmtuar sistemin e gypave që i lidhë fushat veriore dhe jugore të naftës. Bëhet e ditur se punëtorët e kompanive të naftës dhe ata të forcave të sigurisë gjatë natës së kaluar për fikjen e zjarrit që kishte kapluar naftësjellësin, në një vend që ishte afro 80 kilometra në jugperëndim të Bagdadit. Prodhimtaria e naftës në Irak konsiderohet e një rëndësie të jashtëzakonshme për qeverinë aktuale në bagdad në aspektin e shtimit të fondeve për rindërtim.
XS
SM
MD
LG