Ndërlidhjet

PRISHTINË


I dërguari i Sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, diplomati norvegjez, Kai Eide u takua sot në Prishtinë me udhëheqësit më të lartë të Kosovës. Megjithqë ishte paralajmëruar, zoti Aide nuk publikoi asnjë nga rekomandimet e raportit të tij për shkaqet e trazirave të marsit dhe për ristrukturimin eventual të UNMIK-ut. Liderët e institucioneve të Kosovës, në takimet me zotin Eide, kanë kërkuar ndryshim rrënjësor të rolit të administratës së Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG