Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e institucioneve edhe të partive politike kërkuan nga Kai Aide i dërguari i sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara Kofi Annan ndryshimin e rolit të UNMIK-ut nga organ ekzekutiv në atë legjislativ.
Aide përfundoi vizitën e tij në Kosovë. Ai duhet të hartojë një raport rreth shkaqeve që çuan në trazirat e marsit dhe një raport me rekomandime për ristrukturimin e UNMIK-ut.
Aide u takua sot me liderin e PDK-së Hashim Thacin dhe me ministrin e Shërbimeve Publike, Jakup Krasniqin.
XS
SM
MD
LG