Ndërlidhjet

STOKHOLM


Presidenti pakistanez Pervez Musharraf tërheqi vërejtjen se një 'perde e re e hekurt' po e ndan botën perëndimore nga ajo myslimane.
Në një fjalim në Stokholm, Musharaf tha se padrejtësitë politike, varfëria dhe analfabetizmi po e ushqejnë fundamentalizmin fetar dhe terrorizmin në botën islame.
Ai tha se Shtetet e Bashkuara dhe vendet myslimane duhet të punojnë së bashku për të zhdukur burimin e pakënaqësive në popull.
XS
SM
MD
LG