Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BAGDAD


Zyrtarët e lartë të Natos, të kryesuar nga adminrali amerikan, Gregory Johnson, u takuan sot në Bagdad me ministrin e mbrojtjes së Irakut, Hazim al-Shaalan. Me këtë rast zoti Shaalam foli për mënyrën e luftimit të përkrahësve të ish liderit Saddam Hussein:
- Ne duhet ta ndërtojmë një marrëdhënie të fuqishme ndërmjet ushtrisë dhe shoqërisë civile, në mënyrë që mbetjet e fundit të diktaturës, që ishin ndërtuar gjatë viteve të mëparshme, të eliminoheshin.

Delegacioni i Natos ka për detyrë që ti këshilloj liderët politikë të Natos lidhur me rolin e mundshëm të aleancës në Irak.
XS
SM
MD
LG